Status på fjernvarmeudbygningen i Nørrebred/Syvhøjvænge

12. januar 2024

Vi skyder nytåret i gang med fjernvarmekampagnen, der løber indtil slutningen af marts 2024. I denne periode kan du få en pakkeløsning til kr. 94.995,-. Vi skal op på 65 % siger ja tak fjernvarme før fjernvarmeudbygningen bliver en realitet.

 

Uddeling af information

Vi har uddelt en informationsflyer, som du gerne skulle have modtaget i din postkasse. Hvis du ikke har modtaget en flyer, så tag kontakt til Info@vfnord.dk. I flyeren står der bl.a. om, hvad pakkeløsningen indeholder og hvordan du får installeret fjernvarme.

Hvis du ønsker flere informationer om fjernvarme, har vi udarbejdet en brochure, hvor du kan læse om fjernvarme og pakkeløsningen. Du kan finde brochuren på vores hjemmeside her eller hente en brochure på vores varmeværk, der ligger på Horsbred 201.

Sæt kryds i kalenderen

Sæt kryds i kalenderen for d. 17/1- 2024 kl. 19-21 holder vi informationsmøde for området Nørrebred/Syvhøjvænge. Mødet finder sted på Korsagergård i salen. Adressen er Vejlegårdsvej 121, 2625 Vallensbæk.

På mødet vil vi informere om pakkeløsningen og fjernvarme. Derudover vil du have mulighed for at stille spørgsmål, og få en snak med os.