Status på fjernvarmeudbygningen i Nørrebred/Syvhøjvænge

15. december 2023

Starten på fjernvarmekampagnen nærmer sig, og vi arbejder benhårdt på at strikke et godt informationsmateriale sammen til dig.

Hold øje med din postkasse i starten af januar

I starten af januar uddeler vi en flyer ud til adresserne i Nørrebred/Syvhøjvænge. I flyeren vil vi informere om, hvad pakkeløsningen indeholder og hvordan du får fjernvarme.

Derudover udarbejder vi en brochure, der indeholder en masse informationer om fjernvarme, priser og installation. Brochuren vil være tilgængelig på vores hjemmeside www.vfnord.dk i starten af januar.

Sæt kryds i kalenderen

Sæt kryds i kalenderen for d. 17/1- 2024 kl. 19-21 holder vi informationsmøde for området Nørrebred/Syvhøjvænge. Mødet finder sted på Korsagergård i salen. Adressen er Vejlegårdsvej 121, 2625 Vallensbæk.

På mødet vil vi informere om pakkeløsningen, og hvordan vi planlægger at udbygge fjernvarme i området. Derudover vil du have mulighed for at stille spørgsmål, og få en snak med os. 

Spred budskabet, og bliv grøn fjernvarmehelt/-inde

Er du vild i varmen for at få fjernvarme? Så bliv grøn fjernvarmehelt/-inde ved at hjælpe os med at sprede budskabet om, at fjernvarmen er på vej.

Det du kan gøre er:

  • ”Synes godt om” eller følg vores side på Facebook – Vallensbæk Fjernvarme Nord.
  • Del eller ”synes godt om” vores opslag på Facebook, så flere får informationerne.
  • Fortæl din historie om, hvorfor du gerne vil have fjernvarme på Facebook – husk at skriv @Vallensbæk Fjernvarme Nord.
  • Send en mail til info@vfnord.dk, og giv os et ok for, at vi må kontakte dig for at høre din historie om, hvorfor du gerne vil have fjernvarme. Din historie kan være med til at sprede budskabet om, hvorfor dine naboer og genboer også skal sige ja tak til fjernvarme.
  • Tag snakken med din nabo og genbo omkring fjernvarme.
  • Kom op på vores fjernvarmeværk fra d. 10. januar, Horsbred 201, og få en håndstak af fjernvarmebrochure til at dele med din nabo og genbo.
  • Sig ja til at få opsat et mindre fjernvarmeskilt, når vi kommer forbi og besøger dig efter, at du har underskrevet fjernvarmekontrakten.

En forudsætning for, at fjernvarmen kan udbygges, er nemlig, at 65 % af varmeaftaget i Nørrebred/Syvhøjvænge underskriver en fjernvarmekontrakt, og derved siger ja tak til fjernvarme. Tilslutning på de 65 % skal opnås i fjernvarmekampagnens løbetid, dvs. fra januar til slutningen af marts 2024.

Og derfor sætter vi pris på al den hjælp, som vi kan få med at sprede det gode budskab om fjernvarme.

 

Vi ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Vi ses d. 17/1 kl. 19.