Fjernvarmeudbygningen nærmer sig området Rendsagervej/Løkketoften

5. april 2024

Fjernvarmeudbygningen nærmer sig området Rendsagervej/Løkketoften. På nuværende tidspunkt arbejder vi benhårdt på at udbrede fjernvarmen ved området Nørrebred/Syvhøjvænge. På samme tid er vi i gang med et større renoveringsarbejde af fjernvarmeforsyningen i Skolestien.

Vi forventer derfor at påbegynde fjernvarmeudbygningsprojektet i dit område – Rendsagervej/Løkketoften – i starten af 2025. Det betyder, at du kan forvente at underskrive en fjernvarmekontrakt i 2025. Vi forventer at kunne tilbyde en fjernvarmepakkeløsning til samme pris, som i Nørrebred/Syvhøjvænge. Her er prisen kr. 94.995 for en pakkeløsning i kampagneperioden og herefter vil det koste 10.000 kr. mere at tilslutte sig. Dette er dog stadig kun en forventning, da vi ikke har udarbejdet udbud eller indhentet tilbud på arbejderne i forbindelse med fjernvarmeudbygningen på Rendsagervej/Løkketoften.

Ved du derfor allerede nu, at du gerne vil have fjernvarme, så opfordrer vi dig til at tage snakken med naboen eller genboen. En forudsætning for, at fjernvarmen kan udbygges, er en tilstrækkelig tilslutningsprocent på 65 %. 

Vi holder jer løbende orienteret, når der sker nyt i fjernvarmeudbygningsprojektet.

Varme hilsner

Bestyrelsen

//