Fjernvarmekampagne skydes i gang i januar 2024

4. december 2023

 

Fjernvarmekampagne skydes i gang i januar 2024

Fjernvarmen er på vej, og vi er snart klar til at igangsætte en fjernvarmekampagne for Nørrebred/Syvhøjvænge, der vil løbe fra starten af januar til slutningen af marts 2024.

65 % skal sige ja til fjernvarme i kampagneperioden

En forudsætning for, at fjernvarmen kan udbygges er, at 65 % af varmeaftaget i Nørrebred/Syvhøjvænge underskriver en fjernvarmekontrakt, og derved siger ja tak til fjernvarme. Tilslutning på de 65 % skal opnås i fjernvarmekampagnens løbetid.

Installationsløsning

For at gøre det endnu mere attraktivt at installere fjernvarme, tilbyder vi i forbindelse med fjernvarmekampagnen en pakkeløsning, hvor det er nemt at få udskiftet sit eksisterende varmeanlæg med en fjernvarmeunit – i en samlet pakke.

Flere informationer om pakkeløsningen og dens indhold vil blive offentliggjort i starten af januar 2024.

Pris

Vi har i den sidste tid forhandlet benhårdt med entreprenørerne, så vi kan tilbyde den mest fordelagtige installationspris til dig. Vi har forhandlet prisen ned til kr. 94.995,- for en pakkeløsning. Denne pris vil være et tidsbegrænset tilbud til dig, hvis du siger ja tak til fjernvarme i kampagneperioden fra januar til slutningen af marts 2024.

Renovering af fjernvarmeforsyningen

For at kunne forsyne Nørrebred/Syvhøjvænge med grøn fjernvarme, er det nødvendigt at forstærke fjernvarmerørerne i skolestien, så der kan leveres en større mængde varme. Vi forventer, at renoveringsarbejderne starter inden udgangen af 2023 og slutter forventelig i slutningen af 2024.